Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

10η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Χαλκίδα 22-23-24 Σεπτεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι, Συνοδοιπόροι στο μονοπάτι για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής, 

Με χαρά, αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 10η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο του Λαού στην Χαλκίδα. 

Θα χαρούμε να μαζευτούμε ξανά, οικοπαραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών και ζωικών προϊόντων, χειροτέχνες και παραγωγοί καλλυντικών, που ασπαζόμαστε τον οικολογικό τρόπο παραγωγής. Στην Γιορτή δεν συμμετέχουν έμποροι, ώστε να ενισχύσουμε την ανταλλαγή ιδεών και προϊόντων που είναι παραγόμενα με βάση τις αρχές της οικολογίας και της βιωσιμότητας. 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για την 10η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, επιλέγοντας μία ή περισσότερες κατηγορίες συμμετοχής, από τις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής.

 

(Πατήστε πάνω στο όνομα της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει)

 

 Καλλιεργητές  (Αφορά αποκλειστικά καλλιεργητές (εκθέτες νωπών)

 

 Μεταποιητές τροφής  ΠΡΟΣΟΧΗ μεταποιητές που είναι και παραγωγοί (πχ λαδιού) θα πρέπει να συμπληρώσουν και την κατηγορία των καλλιεργητών.  Ο μεταποιητής οφείλει να παράγει ο ίδιος ή να προμηθεύεται από έμπιστο παραγωγό οικολογικής καλλιέργειας τουλάχιστον το 50% των συστατικών από κάθε προϊόν του, υποστηρίζοντας έτσι την συνεργασία μεταξύ μεταποιητών και παραγωγών.

 

 Κτηνοτρόφοι  ΠΡΟΣΟΧΗ :Όσοι κτηνοτρόφοι είναι και καλλιεργητές θα πρέπει να συμπληρώσουν και την αίτηση των καλλιεργητών.

 

 Μελισσοκόμοι

 

 Παρασκευαστές φυτικών σκευασμάτων, καλλυντικών και προϊόντων σωματικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, κτλ)

 

 Χειροτεχνία και κατασκευές (εκτός κοσμημάτων και κεραμικών)

 

 Κατασκευαστές κοσμημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ. Πάγκοι που αποτελούνται μονάχα από κοσμήματα τα οποία κατασκευάζονται μόνο από σύνθεση έτοιμων στοιχείων δεν γίνονται δεκτοί. Ένας από τους σκοπούς της Οικολογικής Γιορτής Γεωργίας και Χειροτεχνίας είναι να κατασκευάζουμε όσο πιο οικολογικά γίνεται τα χειροτεχνήματά μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τα χειροτεχνήματά μας αποτελούν καλλιτεχνική δημιουργία με φυσικά υλικά και όχι απλά σύνθεση αγορασμένων στοιχείων

 

Κεραμίστες


Συλλογικότητες


Εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες 

Πληροφορίες : Οικογιορτή Εύβοιας

 

Facebook :Ομάδα Οικογιορτή Εύβοιας

 

  & ΟικογιορτήΕύβοιας  Επίσης στο email :  oikogiortievias@gmail.com


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 25 Αυγούστου 2023.

 Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην εκδήλωση και να μοιραστούμε αυτήν την υπέροχη εμπειρία για έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

 Με εκτίμηση,

Οργανωτική Επιτροπή 10ης Πανευβοϊκής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου