Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας 2016

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Πέμπτη-Κυριακή , Χαλκίδα 15-16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016 (από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο) στο "Πάρκο του Λαού", στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης,ένα πάρκο, κεντρο πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων της Χαλκίδας.

Παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα συναντιούνται, ανταλλάσσουν απόψεις και εκθέτουν καθαρά

προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι και οικολογική συνείδηση.

Η γιορτή έρχεται για να μας γεμίσει γνώσεις και ελπίδα, με αρχικό σκοπό το μοίρασμα, μοίρασμα γνώσεων και αγάπης. Να μας δείξει ότι μπορούμε και αλλιώς, με αυτάρκεια και αλληλεγγύη να βγούμε από τη μιζέρια μιας κρίσης που μας φύτεψαν. Ελάτε μαζί μας για να νιώσετε τι θα πει οικογιορτή, να στηρίξουμε όλοι μαζί τον μικρό παραγωγό που βάζει το μεράκι του και την αγάπη του και είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τον κόπο του, το χειροτέχνη που δημιουργεί μέσα από την χαρά του και την αγάπη για την φύση.

ΟΙ αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 10 Αυγούστου και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην τελευταία συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου.

Πληροφορίες στο oikogiortievias@yahoo.gr


 http://oikogiortievias.blogspot.gr/

 Facebook : Ομάδα  Οικογιορτή Εύβοιας 
Ομάδα παραγωγών-χειροτεχνών για την διοργάνωση της 6ης Πανευβοϊκής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Χαλκίδα 15-16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου